Wie gaat de Nieuwe Aarde als eerste zien?

Gepubliceerd op 21 januari 2024 om 04:05

Als je dit leest, is de kans groot dat ook jij bewust bezig bent met het creëren van iets mooiers. Een fijnere wereld waarin er meer vanuit het hart wordt geleefd. Een wereld met meer vrijheid, meer verbinding en meer liefde. We noemen die wereld vaak de Nieuwe Aarde.

Maar wie gaat de Nieuwe Aarde als eerste zien? Kunnen we daar nu al iets over zeggen? En wat kun je daar uit halen voor jezelf? Wat heb jij daar nu al aan?

 

Helpende woorden.

 

Bij deze vragen moet ik denken aan de woorden waarmee ik veel van mijn posts heb afgesloten. Nu zijn dat al een tijdje posts op Telegram, maar daarvoor was het op Facebook. De woorden waar ik het over heb zijn ‘blijf geloven, we gaan het samen zien’.

Wat we samen gaan zien, zou je kunnen beantwoorden met ‘de Nieuwe Aarde’. Maar wie is die ‘we’ dan? Welke groep mensen gaan het samen zien? Wanneer hoor jij bij die wij?

Jij hoort bij die wij als je de moed vindt om van binnenuit te creëren.
Jij hoort bij die wij als je verantwoordelijkheid draagt voor je eigen levensgeluk.
Jij hoort bij die wij als je begrijpt dat de hindernissen in het leven er zijn om je verder te helpen.
Jij hoort bij die wij als je steeds meer ziet dat alle deeltjes in de buitenwereld, afspiegelingen zijn van deeltjes in jouw binnenwereld.

En zo is er nog meer moois te noemen over hoe mensen van binnenuit de Nieuwe Aarde creëren. En hoe zij elkaar steeds meer vinden.

 

Soms ook uitdagend.

 

De Nieuwe Aarde is een prachtige plek, die óók in onze toekomst ligt. Dat is de plek waarin een grote meerderheid van de mensen vanuit hun hart aan het leven is. Maar de Nieuwe Aarde is er nu ook al. In jou, in mensen om je heen, en ook steeds meer zichtbaar in het ‘normale’ leven.

En iedereen is vrij om mee te gaan doen met het leven en creëren van de Nieuwe Aarde. Of mensen dat wel of niet willen, dat bepalen zij zelf.

De Nieuwe Aarde is er al, én is een groeiend proces. Dat kan heel goed naast elkaar bestaan. En wat voel ik me dankbaar dat ik nu al zoveel van de Nieuwe Aarde zie en voel, maar dat ik ook in een tijd leef waarin ik mag meemaken dat we zoveel zien veranderen.

Soms is het ook even uitdagend. Moeilijk om in liefde te blijven in alles wat er gebeurt. Alles wat voor steeds meer mensen zichtbaar wordt. En juist dan kunnen de volgende woorden je misschien verder helpen op weg naar meer van jouw hart:


Blijf geloven, we gaan het samen zien.

Heb een magisch Nu,
Lamané, Donna en Pim Smit

 

Voor updates over Blogs, Channelings, Video's, Workshops, Retreats en Energy Updates, schrijf je in voor onze Nieuwsbrief.