Next Level Retreat


Gun jezelf iets moois.

Samen zijn met een fantastische groep mensen. In contact komen met gidsen. Slapen in boomhutten. Channelings bijwonen. Mooie workshops met daarin hartverwarmende sessies. Jezelf voeden met de pracht van de natuur en bijzondere biologische maaltijden. En even helemaal tot rust komen in jezelf. Dát is de Next Level Retreat. 

Juist in deze enorm transformerende periode is het zo belangrijk om jezelf iets moois te gunnen. Om op te laden en om staande te blijven in de hectiek van deze tijd, maar zeker ook om jezelf nog meer voor te bereiden op jouw rol als Nieuwe Aarde Pionier. 

Want dat ben je.

Een voorloper, een verkenner. Iemand die zelf steeds weer stappen zet in het leven vanuit het hart, en hierin anderen bewust inspireert. Zonder een ander iets op te dringen. Maar wel vanuit kracht en in verbinding met het Grote Ontwaken waar we samen in zitten. 

Wil je een stap zetten in jezelf? Een sprong zelfs misschien? Ben je op zoek naar meer innerlijke balans zodat jouw staat van zijn minder afhankelijk wordt van omstandigheden? Wil je meer richting vinden in het verder ontdekken van jouw pad? 

Dan is de Next Level Retreat misschien iets voor jou. 

 

Bekijk de video voor een heldere impressie van de Next Level Retreat.

Wat bieden wij jou?

 

We zetten samen (met al onze gidsen) tijdens de Next Level Retreat echt een heel bijzondere energie neer. Een veld van verbinding en openheid, dat er voor zorgt dat je véél gemakkelijker meer van jouw ware zelf kan omarmen. Dat is de basis van de Next Level Retreat. En dat werkt gewoon zo ontzettend goed. Dat krijgen we keer op keer van deelnemers terug.

 

Verder bieden wij jou:

 

 • Een fantastische mogelijkheid om meer van jezelf te ontdekken.
 • Verblijf op een heel bijzondere plek met overnachting in boomhutten.
 • Workshops waarin jouw innerlijke balans wordt versterkt. 
 • Het verder ontdekken van jouw zielenpad.
 • Een open energetisch veld waarin het gemakkelijker wordt om contact te maken met jouw gidsen. 
 • Een deel van de deelnemers zal tijdens de workshop een sessie kunnen doen. 
 • Channelings die jouw innerlijke wijsheid aanspreken. 
 • Zeer goed verzorgde biologische, vegan maaltijden. 
 • 's Avonds een kampvuur met veel gezelligheid, samen lachen en muziek. 
 • Een ervaring die een enorm positieve invloed heeft op de rest van je leven. 
 • Bezoek aan een krachtplaats in de bossen rondom het verblijf.
 • Zelf remedies leren maken.
 • Bezoek aan een waterbron in het bos rondom het verblijf.
 • Zelf vuur maken met materialen uit het bos (bushcraft).
 • Thee maken van producten uit het bos.
 • En natuurlijk is er veel gelegenheid om even lekker tot rust te komen, een boek te lezen of zelf een wandeling te maken.

 

Wat vragen wij van jou? 

Dat is een gemakkelijke vraag. Het enige dat wij van jou vragen is een 'ja' vanuit je hart. Daarnaast is het fijn als je duidelijke interesse hebt in het meer gaan leven vanuit je hart, multidimensionaliteit en het creëren van de Nieuwe Aarde. En dat je in dit mooie proces bereid bent om naar binnen te gaan. Om meer van jouw talenten te gaan omarmen, maar ook om in jezelf de oplossing te vinden voor de drempels en hindernissen in het leven. 

 

Wij nemen je vanuit heel veel liefde mee op reis in het ontdekken van de ruimte in je hart. 

Channelings. 

 

Hieronder kun je naar een opgenomen channeling luisteren. Het is een channeling van één van de eerdere Next Level Retreats. De energie bij een channeling voelt iedere keer weer magisch en ontroerend. Het is puur en ontwapenend. Het maakt je vrij en open in jezelf. Neem even een momentje voor jezelf, kom in overgave en voel de liefdevolle energie van Lamané.

Channeling Lamané: "Vanuit de Vrije Ruimte naar meer Vrijheid"

Workshops.

 

De workshops bestaan voor een groot deel uit sessies. Dat betekent dat er één iemand uit de groep naar voren komt en voor de groep een sessie met mij (Pim) en mijn gidsen gaat doen. De gidsen van degene die de sessie gaat doen zijn er ook altijd bij, en maken zich soms ook kenbaar. In passende stappen gaan we de diepte in en vinden we een antwoord op de vraag van degene die de sessie ondergaat. Het is ontzettend mooi om te zien hoe alles op het eind van de sessie bij elkaar komt. Hoe alles 'zomaar' opeens op zijn plek lijkt te vallen. En hoe iemand straalt als hij of zij in een sessie prachtige dingen in zichzelf heeft opgehaald. 

 

Wat ook steeds weer bijzonder blijft is hoe de rest van de groep mee beweegt met wat er tijdens de sessie gebeurt. Iedereen in de groep haalt er iets moois uit voor zichzelf. Om zo ook weer een Next Level te vinden en omarmen. En het is ook gewoon samen genieten van de stappen die iemand die een sessie doet zet, en wat dit met iemand doet. 

 

Praktische informatie.

 

Kosten

De kosten bedragen 777,- euro voor een midweek (maandag 16:00 tot vrijdag 9:30). Dat is voor alle overnachtingen, alle activiteiten, het eten en drinken, handdoeken, bedlinnen en toeristenbelasting. 

 

Aantal deelnemers

We hanteren een maximum van 15 deelnemers. Er is in principe ruimte voor meer deelnemers, maar voor ons voelt maximaal 15 gewoon erg goed. Dit doen we om persoonlijke aandacht en een snelle en diepe verbinding in de groep te waarborgen. 

Datum en tijden
De volgende Next Level Retreats staan gepland op:

Midweek:   maandag 27 mei (16:00 uur) tot vrijdag 31 mei (9:30 uur) 


Locatie
​We verblijven in de bossen bij Reek. Een routebeschrijving krijg je bij aanmelding. Kom je met het openbaar vervoer, dan kunnen wij je ophalen bij de bushalte in Reek.

​Er zijn 2 grote boomhutten met ieder 3 slaapkamers. Iedere slaapkamer heeft 4 eenpersoons bedden en een badkamer met douche, wastafel en toilet. De boomhutten hebben balkonnetjes. Er is overal centrale verwarming, ook in de boomhutten. In de gezamenlijke ruimte staat ook nog een houtkachel. In de ruime professioneel ingerichte keuken bereidt Samira alle prachtige maaltijden. De 'geheime kamer' is een mooie plek binnen, waar je je even terug kan trekken als je daar behoefte aan hebt. 

Vragen? Dat kan natuurlijk.

Voel je vrij om vragen te stellen over de Next Level Retreat. Daarvoor gebruik je de contactknop helemaal onderaan deze pagina. Vergeet ook niet om de ervaringen van eerdere deelnemers aan de Next Level Retreat te lezen hieronder. Dat kan soms ook al antwoorden geven. En we hebben hier een overzicht van antwoorden op vragen die je mogelijk kan hebben: 

 

Mag ik mijn telefoon gebruiken tijdens de Next Level Retreat?

Natuurlijk mag dat. We vragen je wel om rekening te houden met elkaar. Ga dus bijvoorbeeld niet videobellen met familie met andere deelnemers in de buurt. 

 

Mag ik alcoholische dranken meenemen?

Wij zijn niet zo van het verbieden of verplichten. Maar we vragen je wel om je intentie zuiver te houden. Voor de meeste mensen geldt in de meeste situaties, dat alcohol je trilling verlaagt. We zijn hier samen met mensen die juist een veld willen neerzetten waarin we onze trilling gaan verhogen. En we hebben daar allemaal een bepaalde verantwoordelijkheid in. Hoe meer iedereen zijn of haar ruimte inneemt in het omgaan met dingen die je trilling beïnvloeden, hoe sterker het veld kan worden en hoe dieper de Next Level kan zijn de we samen in onszelf vinden. 

 

Met hoeveel mensen slapen we op één kamer?

Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers, en die worden verdeeld over 5 kamers die beschikbaar zijn voor deelnemers. Je slaapt dus met maximaal 2 anderen op een kamer. 

 

Aanmelden voor de Next Level Retreat.


Wil je mee gaan doen met de Next Level Retreat, dan gebruik je de aanmeldknop hieronder. Wij hebben ontzettend veel zin in dit bijzondere retreat. Met een fijne groep deelnemers en tal van gidsen maken we er een onvergetelijke ervaring van. 

 

Dankjewel, het HeartSpacers team:

Lamané (gids)

Donna (gids)

Pim Smit (spiritueel leraar en channel) 

Samira Beving (chefkok)

Ervaringen van deelnemers

Hetty:
"De positieve berichten op het telegram kanaal van Pim zijn voor mij altijd een lichtpuntje, een steuntje in de rug. Hoe fijn zou een retreat week zijn?

We hadden in juni 2 weken vakantie gepland maar nog geen exacte invulling. Fietsvakantie of het Pieterpad verder afmaken en toen kwam de retreat week bij Pim voorbij. Het zou precies passen, 1
week om het Pieterpad af te maken en dan de retreat week. Het voelde voor ons beiden goed dus de beslissing was snel genomen.

Het is een super ervaring geweest waar we nu, 2 maanden later, nog steeds op teren. Hoe fijn was het om in de bubbel te zitten en hoe overweldigend was het om er weer uit te zijn. Alle geluiden, de drukte, de onrust en de oppervlakkigheid.

Het was heel bijzonder om te ervaren dat je na 1 avond al zulke mooie gesprekken had met mensen die je pas zo kort kende. Er ontstond dan ook al heel snel een band en de groep voelde als 1 geheel met toch heel verschillende persoonlijkheden en genoeg ruimte voor een ieder. Ook Pim, Samira en Suryati integreerden heel organisch.

De omgeving, de boomhutten, het eten, de groep, alles was al magisch en dan kwamen daar bovenop nog de meditaties, de channelings en de persoonlijke sessies van Pim. Dit boorde bij iedereen een diepere laag aan, dus met recht Next Level.

Alle onderwerpen die voorbij kwamen raakten ook stukjes in jezelf aan, dus zo leerde je voortdurend van, met en over elkaar. Pim voelde samen met zijn gidsen Lamané en Donna zeer goed aan wat er specifiek voor iemand nodig was. Het ging om de toepasbaarheid in het heden en niet zozeer over trauma uit het verleden. De manier van overbrengen was liefdevol, vanuit het hart gedragen en daardoor
zeer waardevol.

Persoonlijk heb ik mooie inzichten gekregen oa om meer in mijn daadkracht te gaan staan en de steun te mogen ervaren van mijn eigen gids. Hierdoor kan ik weer een stukje verder groeien. Een mooie bijkomstigheid is dat deze retreat week ook voor een verdieping in onze relatie heeft gezorgd.


De laatste dag van de retreat week was 'toevallig' ook nog onze trouwdag. Hoe bijzonder was het om ’s ochtends verwelkomt te worden met champagne en luid gezang."

Eveline:

"Met donkere wolken boven mijn hoofd en onzekerheid in mijn hart, vertrok ik naar de Next Level Retreat van Pim in de bossen van Reek. Eigenlijk niet wetende wat mij te wachten stond, maar  wel voelen :Ik moet hier zijn! Ik belandde in een liefdevolle bedding van  warmte, liefde en voeding van alle kanten, Niet alleen werd mijn Ziel gevoed door de wijsheid van Pim en de channelings  van Lamané, de fijne groep van gelijkgestemden, de lichtheid van Pim's Zijn. Maar ook door de letterlijke voeding die met zorg en liefdevolle aandacht van Samira, Pim's partner werd klaargemaakt. Ik had mij geen betere Retreat kunnen voorstellen want ik voelde mij weer terugkomen naar wie ik ben. Ik voelde weer mijn Zelfvertrouwen. Ik voel weer: Ik mag Stralen! Dank je wel!"

Mark:
"Voor mij was het een grote uitdaging om mee te gaan met de Next Level Retreat, omdat ik me heel wankel in mijn lijf voelde door fysieke klachten. Maar mijn hart zei 'Ja' en ik dacht 'vooruit met de geit', ook omdat het een mooie gelegenheid leek om naar die klachten te kijken en daar een 'next level' in te vinden. Om een lang verhaal kort te maken: dat is gelukt. Ik vond het soms erg uitdagend om aanwezig te zijn in de groep, maar heb genoten van de hartsverbinding die er eigenlijk meteen voelbaar was, van het verrukkelijke eten en de bijzondere plek, in het bos, slapend in boomhutten (dat bedenk je niet, zo'n plek...)

Ik vond het enorm bijzonder en ontroerend om de hulp van de gidsen te ervaren die Pim channelt: de humor, de kracht en de wijsheid die zo in sync zijn met wat er speelt in de groep en de afzonderlijke deelnemers. Dat veld wordt op de retreat heel tastbaar en ik voel opnieuw de 'Wow' nu ik het schrijf: dat er zoveel hulp, steun en liefde voor ons is in deze spannende tijd, dat die zo naar ons uitreikt en voelbaar maakt: jullie staan er niet alleen voor!
Dat maakt dat ik, wankelend en wel, het besluit heb genomen een praktische nieuwe stap te zetten, door mijn voorstelling over wonderen nu écht in de wereld te gaan zetten. Vorige week het ik dit ook echt gedaan, en ikzelf en iedereen die erbij was voelde het: definitely 'Next Level'! 

Dank Pim, dank Lamané, dank Samira, dank aan alle deelnemers voor dit multidimensionale feest, mag dit ons echt Nieuwe Normaal worden!"


Marijke:
"Tijdens de afwezigheid van 6 weken van mijn partner wilde ik iets voor mezelf gaan doen. Ik kwam deze retreat tegen en voelde dat dit het was. Absoluut geen seconde spijt gehad van deze beslissing.
De combinatie van meditatie, workshops en channeling, tijd voor bezinning, de bosrijke omgeving, de vogels die je wekten in de ochtend, de rust, de heerlijke met liefde gemaakte maaltijden en niet te vergeten de humor. Zo mooi en fijn deze ervaring.
Dank je wel Pim, Lamane, Samira en andere deelnemers voor de inzichten en energie die ik heb mogen ontvangen."


​Janneke:
"Wauw, wat een bijzondere ervaring.
Heerlijk biologisch eten, een prachtige omgeving, slapen in een boomhut midden in de natuur en een mooi programma.
Ik ging de retreat geheel blanco in, had veel ‘ ervaring’ met trainingen persoonlijke groei, wat het ook moge zijn, trainingen met heel veel structuur, strakke programma’s, waarin alles er bijna doorheen werd geduwd.
En toen kwam ik hier in een buitengewoon ontspannen sfeer en omgeving terecht. De dagelijkse meditatie in een bijzondere ruimte, achter een boekenkastdeur, waarbij Pim zich geheel laat leiden door de energie of thema die deze groep nodig heeft.
De prachtige gesprekken aan tafel waar ook alle ruimte is voor feedback en het ook weer gaat ‘op de flow’.
De middagsessie met de channelings met Lamané.
Ik verloor een aantal jaren geleden mijn dochter, de channeling met Lamané over haar en de vraag hoe het nu met haar gaat en het antwoord hierop en de wetenschap dat het haar heel goed gaat, dit alles maakt dat ik veel blijer en rustiger ben geworden en mij gedragen weet.
Daarnaast de wetenschap dat ook ik een gids heb en dat ook ik geholpen word, de wetenschap dat je kunt leren luisteren naar de signalen van het universum/ je gids(en), al deze inzichten maken dat ik als een andere Janneke ben terug gekomen; ik hoef niet meer alles af te dwingen, ik mag vertrouwen. De specht die boven mij zat in het bos en mijn aandacht vroeg, tok, tok... Specht staat voor ‘nieuwe wegen bewandelen en vertrouwen'. Dit is ook weer een voorbeeld van wat ik in de retreat heb geleerd.
En dan de dag afsluiten met een enorm kampvuur, elke dag weer, van hout wat we zelf sprokkelden. De natuur is helend!
En tenslotte: Angel, de prachtige hond, die Pim overal vergezelde, ook bij de meditatie, een trouwe makker en aanvulling op het programma.
Pim en Samira , dank voor de retraite en ik kom zeker terug!"


Katja:
"Woow..! Dat was het enige wat ik dacht toen ik in de auto stapte terug naar huis vanaf de retreat. Met Streets van Kensington op de radio, keihard schreeuwend reed ik weg uit de prachtige ervaring, de bubbel uit, de grote wereld in, vol inzichten, kracht, vertrouwen en zere kaken van het lachen.

Vanaf maandag was ik in Reek, bij de Next level retreat. 4 Nachten slapen in een boomhut. Met voor toen nog onbekende mensen. Een heel ''open'' en niet verplicht programma. Geen idee wat me te wachten stond. Wat vond ik het spannend om hier alleen heen te gaan!
Maar wat was het Gaaf! 
We startte de dagen met een (stilte)meditatie, hier had ik nog weinig ervaring mee, door de stilte was er veel meer ruimte in mij en dus meer ruimte voor inzichten.
Na de meditatie gingen we lunchen en daarna volgde het middagprogramma. 2 Dagen bestond dit programma uit een channeling met ervoor/na sessies. Het bijzondere hierbij vond ik dat dat wat gezegd werd, bij meerdere van de groep aansloot, dat zorgde voor een groot gevoel van verbinding. De andere dag gingen we in de middag naar een krachtplaats, een plek waar de energie duidelijk anders aanvoelde dan anders. Daarna door naar een waterbronnetje wat een mooie plek was om even alles los te laten.

Tussen de activiteiten en de heerlijke maaltijden door was er genoeg tijd om met elkaar in gesprek te gaan over dingen die er echt te doen. Echte gesprekken. Afgewisseld met ontzettende droge humor, ik heb in lange tijd niet zo onwijs gelachen als afgelopen dagen. Bedankt hiervoor Mooie Mensen!"


Marjan:
"Ik heb er niet echt over nagedacht, maar vóelde gewoon dat ik naar de Next Level Retreat van Pim moest gaan. En als mensen mij vroegen wat het inhield, wist ik het eigenlijk niet precies. Ook naderhand kon ik lang niet aan iedereen uitleggen wat het nou precies was wat we gedaan hadden. Maar ik weet wel dat ik er stappen gezet heb in mijn spirituele ontwikkeling! Enorme stappen ook nog...

Pim voelt heel goed aan wat de groep nodig heeft. Naast de
 channelings, de sessies en de meditaties, zijn we voornamelijk als groep intens met elkaar in contact geweest. Dus Pim was ook veel op afstand en heeft ons 'ons ding' laten doen. Maar ik voelde wel dat hij nabij was als het nodig was. En dat is wat ik enorm waardeer in Pim: hij draagt de groep, hij ziet de groep maar ook ieder afzonderlijk. Hij geeft ruimte en weet in moeilijke momenten de leiding te nemen en ieder in zijn of haar waarde te laten. Petje af! 

Naast de intens persoonlijke momenten, hebben we ook heerlijk gedanst, gelachen en gewoon heel veel plezier gehad! Het was heerlijk om een kleine week in een bubbel te vertoeven met gelijkgestemden waarin voor ons gezorgd werd. Het eten was fantastisch! Samira en Su, jullie zijn geweldig! In een heerlijk ontspannen sfeer hebben jullie voor ons gezorgd. En hoe! Dankzij jullie kon ik echt de tijd voor mezelf nemen.
En ook Angel, de mooie hond van Pim en Samira, vulde de groep op haar manier aan." 


Flip:
"In Juni ben ik samen met mijn vrouw Hetty naar de Retreat in Reek geweest. De 4 dagen waren intens, op een pure, ontspannen manier. Pim , Samira, Suryati en Angel heten je op een respectvolle manier welkom. Ze zorgen voor verbinding op spiritueel, sociaal niveau en de inwendige mens komt ook zeker aan zijn trekken. Dit in een mooie rustige, unieke omgeving. De boomhutten, de hangmatten, de krachtplek, de verborgen meditatieruimte zorgen ervoor dat je tot jezelf komt.

Voelen dat het goed is zoals ik ben, maar dat ik zelf de persoon ben om dingen in beweging te brengen, mijn zielenpad te volgen. Voor mij was het mooi dat ik in een groep kwam die respect voor elkaar had, luisterden naar elkaar.

In de avond was er ruimte voor ontspanning, ik ben daar bij aangesloten via een spel of via kaartendecks met een boodschap. Als groep hebben wij nog steeds contact met elkaar en komen we in Oktober weer bij elkaar.

Ik gun U ook een mooie ervaring, op deze manier groeit U als persoon en op die manier doen we een bijdrage aan een socialere, begripvolle wereld. Kleine waarschuwing: terug komen in de maatschappij is dan even pittig, ik merkte toen hoeveel prikkels ik in het dagelijks leven te verwerken krijg aan geluiden, beweging. Tip; zorg voor een geleidelijke overgang qua aangaan van prikkels, mobiel, tv, radio en andere sociale media, werk, sociale contacten. Een wandeling en meditatie kan daar bij helpen, geef aandacht aan positiviteit."