Channelings van Lamané


Wij heten je van harte welkom.

Welkom in de energie van Lamané. Lamané is een vrouw die vanuit ons lineair tijdsperspectief ongeveer 700 jaar in onze toekomst leeft. De versie van planeet Aarde waar zij leeft, is heel anders dan die van ons. Het hartgedragen bewustzijn is de norm, en de Nieuwe Aarde wordt in al haar schoonheid geleefd. Er is veel meer harmonie tussen mensen onderling, maar zeker ook tussen mens en dier en mens en natuur. De systemen die wij kennen zijn ontzettend anders geworden. Zorgsystemen, onderwijssystemen maar ook het politieke systeem is grondig veranderd. 

Wij leggen nu de basis. 

Wij, in onze tijd en op onze versie van planeet Aarde, leggen de basis voor het leven op de versie van planeet Aarde waar Lamané leeft. En we kunnen veel leren over onze taak en de mogelijkheden die er zijn voor ons, door ons te verbinden met Lamané en haar boodschappen. Stel jezelf open voor de liefdevolle energie van Lamané, die wij in onze channelings met jou delen. 

 

 

​Zo bieden wij jou de channelings aan.

 

Er zijn verschillende manieren voor je om in contact te komen met Lamané, om de boodschappen van Lamané te ontvangen. Zo bieden we Online Channeling Events aan, waarbij je samen met een groep gelijkgestemden, tegelijkertijd een opgenomen videochanneling gaat bekijken. Wil je graag live de channelings meemaken, dan ben je van harte welkom om te voelen of onze Workshops of Retreats iets voor je zijn.

 

Online Channeling Events

De kracht van de Online Channeling Events.

 

De kracht van een Online Channeling Event komt niet alleen voort uit de puurheid van de channeling. De kracht van deze events zit hem ook in de kracht van de groep. Samen zetten we een ontzettend mooi en open veld neer, waardoor we elkaar versterken in ons samenzijn. En jij kan erbij zijn.

 

Donation based.

 

De Online Channeling Events zijn 'donation based'. Dat betekent dat we werken met waardebepaling achteraf. Je doet mee, voelt wat het waard is voor jou en dat bedrag betaal je. Dit kan eenvoudig via Ideal, PayPal of creditcard, waarbij je zelf het bedrag kan invullen bij de betaalknop op de pagina waar het Online Channeling Event plaatsvindt. 

 

Haal je helemaal niets uit het event, dan betaal je niets. Maar als je een impuls voelt om mee te doen dan is de kans groot dat je er wel iets uit haalt, en misschien zelfs heel veel. En dan kun je zelf bepalen wat je betaalt. Dit hangt natuurlijk ook af van de ruimte in je portemonnee. Voel goed wat voor jou klopt, en besef daarbij ook wat je met je betaling het Universum inzendt. 

Het volgende Online Channeling Event staat gepland op:

 

Zondag 21 april 20:00

"Een Nieuwe kijk op de Dood."

 

Over deze channeling: Lamané neemt je op een bijzondere en zachte manier mee in dit gevoelige thema. Het is echt ontroerend hoe Lamané dit doet. Ze spreek ook haar begrip uit voor ons, onze tijd hier op Aarde en hoe uitdagend dat kan zijn. Lamané nodigt je uit om mee te bewegen naar een Nieuw kijk op de Dood. Vanuit haar wereld, vanuit veel compassie. Een channeling waar je juist in deze tijd enorm veel uit kan halen. 

 

Zo kun je meedoen.

Deelname aan een Online Channeling Event is heel eenvoudig. 

  1. Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief. Op de dag van het Online Channeling Event sturen we in de ochtend een Nieuwsbrief met daarin de link naar de Eventpagina, en ook het benodigde wachtwoord om op de Eventpagina te komen. 
  2. Ga voordat het Channeling Event begint naar de besloten pagina en bekijk samen met alle deelnemers de videochanneling op de geplande tijd. Ben je verhinderd op de geplande tijd? Je kunt de videochanneling nog vijf dagen na het event bekijken. 
  3. Op de pagina waar je de channeling bekijkt, kun je ook het audio bestand van de channeling downloaden. Dat is dan van jou, en je kunt de channelng dus zo vaak terugluisteren als je wilt. 
  4. Voel wat het Event waard is voor jou, en gebruik de Doneerknop op de Eventpagina om dat bedrag te betalen.