Zes belangrijke tips in 'The Great Awakening'.

Gepubliceerd op 3 februari 2024 om 04:57

In 2020 heeft het leven op onze planeet een flinke wending gekregen. Het was het begin van een nieuw tijdperk. En voor veel mensen betekende dat dat dit het begin was van dat wat we vaak ‘wakker worden’ noemen. Het proces van gaan zien dat er meer gebeurt in de wereld dan dat de meeste mensen zien. En voor velen een onderdeel van 'The Great Awakening'. 

Als je gaat zien hoe een bepaald machtsblok die ook wel de ‘deep state’ wordt genoemd een bepaalde agenda uitrolt, dan is dat vaak erg overweldigend. Juist daarom hebben wij ons al veelvuldig ingezet om mensen te helpen. In dit blog een overzicht van de dingen die wij al heel vaak hebben gedeeld. Het zijn allemaal dingen waar je nu nog steeds iets aan hebt. En wat er ook gebeurt, als je dit toepast in je leven, kun je hier heel veel uithalen voor jezelf.

 

 

1: Zorg goed voor jezelf.

Als je dit leest is de kans groot dat je voelt dat je een bepaalde taak hebt in het helpen van anderen. Misschien dat je dat lichtwerk noemt, of misschien niet. Het gaat erom dat je beseft dat je anderen beter kan helpen als je goed voor jezelf zorgt. Dat houdt jouw stroming op gang en zorgt ervoor dat je het gemakkelijkst bij je talenten kan. En die dus kan inzetten voor anderen. Mooi mens, zorg goed voor jezelf. Dat is zo belangrijk. En de basis van alles wat je wil doen.

2: Werk aan je relatie met de dood.

We hebben te maken met een zogenaamd ‘onverklaarbare’ oversterfte. En dat zorgt ervoor dat de dood een meer aanwezige rol heeft of gaat hebben. Juist daarom is het belangrijk om te kijken wat de dood voor jou is. Want niet de dood zelf, maar wat jij onbewust van de dood maakt bepaald hoe jouw reactie is op de dood. En daar kun je naar kijken, daar kun je in groeien.

De dood is ook een situatie die mensen juist weer samen kan brengen. En voor hele snelle spirituele groei kan zorgen. Ik maakte daar al eens een video over, die kun je HIER bekijken.

3: Het is een marathon, geen sprint.

Jouw inzet in deze tijd, de tijd van het Grote Ontwaken, is enorm waardevol. En juist daarom is dit erg belangrijk om te beseffen. Want het helpt je met het verdelen van je energie. Stel je maar voor dat je aan een marathon begint alsof het een sprint is. Hoe lang houd je het dan vol?

Doordat het overweldigend is wat we zien, willen we het liefst dat morgen alles anders is. Maar het is een proces van jaren. Dat besef kan er voor zorgen dat je beter met je energie omgaat.

 

4: Duw of trek niet aan een ander.

Vaak vanuit de beste bedoelingen, willen we soms misschien iets te graag dat een ander ziet wat jij ziet. En dat kan tot gevolg hebben dat we een beetje gaan duwen of trekken aan iemand. Om iemand het ontwaken in te krijgen. Maar in de meeste gevallen is duwen of trekken aan een ander juist een uitnodiging om een stap te zetten in je eigen ontwaken.

5: Ik zei het toch!

Een begrijpelijke reactie. Want er zijn veel dingen waar wij al gelijk in hebben gekregen. Leugens die wij al doorzagen. En dingen die wij zeiden werden vaak meteen weggezet als complottheorie. In veel gevallen omdat mensen het te spannend vonden om de openheid te hebben voor wat wij wilde delen.

Maar stel je maar eens voor wat er gebeurt als mensen opeens gaan zien wat er aan de hand is. Waar ze in mee zijn gegaan. Dat is ontzettend overweldigend. Dan valt er voor hen opeens heel veel veiligheid weg. Denk je dat het dan fijn is als je ‘ik zei het toch!’ gaat roepen? Waarschijnlijk hebben mensen juist behoefte aan iemand die steun geeft. Ik maakte hier ook een video over, die kun je HIER zien.

6: Durf te leven.

Het contrast gaat groter worden de komende jaren. En dat betekent dat er mensen zijn die nog meer gaan stralen. De vruchten plukken van innerlijk werk en gezonde keuzes maken. En er zijn mensen die geconfronteerd gaan worden met eigen keuzes die soms destructiever kunnen zijn dan dat zij dachten.

En in dat contrast is het voor sommigen uitdagender om echt het leven te nemen. Voluit te stralen. Je licht er helemaal te laten zijn.

Maar het is juist zo belangrijk om dat wel te doen. Om te blijven leven. Écht te leven. Dat is de mooiste richting die je je medemens kan geven. Ook als dat voor sommige mensen confronterend kan zijn. Een video over dit belangrijke onderwerp kun je HIER bekijken.

 

Zes tips die jou verder kunnen helpen. En over al deze onderwerpen gaan we nog meer delen in video’s, channelings en blogs. Omdat er gewoon nog veel meer over te delen valt.

Mooi mens, leef. Straal. Geloof in jezelf. En voel de stroming van je hart. Voel je nieuwsgierigheid naar het leven. En zet die nieuwsgierigheid om in daadkracht op de juiste momenten, zodat je de stappen kunt zetten in jezelf die jouw helpen om nog meer te leven.

 

Écht te leven.

Heb een magisch Nu,
Lamané, Donna en Pim Smit

 

Voor updates over Blogs, Channelings, Video's, Workshops, Retreats en Energy Updates, schrijf je in voor onze Nieuwsbrief.