Gewoon je gidsen vragen.

Gepubliceerd op 28 april 2024 om 04:00

Je weet het. Je weet wat er speelt in de wereld, en wat er nog komen gaat. Misschien niet tot in detail maar in grote lijnen. En dat is genoeg om je voor te bereiden op je taak. Maar wat je soms niet weet, is hoe je moet omgaan met de emoties die dit innerlijk weten van wat er speelt en komt met zich meebrengt.

En dan kun je een beroep doen op een ander innerlijk weten. Een ander innerlijk weten dat we óók allemaal in ons dragen, maar waar we soms te weinig gebruik van maken. Over welk innerlijk weten gaat het hier?  En hoe kun jij dat inzetten in het omgaan met de emoties die je soms voelt in deze uitdagende tijd?

 

Een breder teamwork.

Leven is teamwork. En dat zie je in alle lagen van ons bestaan. Voor de meeste mensen geldt dat ze niet hun eigen brood bakken. Of hun eigen knie opereren mocht dat nodig zijn. De mens kan wat hij kan doordat we ons zijn gaan specialiseren. En dat maakt het teamwork in de fysieke realiteit gemakkelijk zichtbaar.

Maar er is zoveel meer dan die fysieke realiteit. We zijn ook een team met onze gidsen. We zijn op een bepaalde manier een team met moeder Aarde, met het Universum of ‘het leven’. En van dat team kunnen we veel meer gebruik maken dan dat we doen.

Waarom doen we dat niet?

Daar zijn vele redenen voor. Soms gaat het over moeite met het jezelf gunnen, soms over moeite met loslaten van bepaalde 3d stukken in jezelf, of over moeite met veranderingen. De potentie van het teamwork met de niet fysieke wereld is groot, en daardoor kunnen de uitdagingen ook groots aanvoelen.

 

Gewoon vragen.

Wat je kan doen, is jezelf weer even herinneren aan de mogelijkheid om gewoon te vragen. Te vragen aan je gidsen of aan het Universum. Zend je vraag uit, bijvoorbeeld de vraag hoe om te gaan met de situatie in de wereld. Of de specifieke emoties die je daardoor ervaart.

Stel de vraag bijvoorbeeld voordat je gaat slapen. Of juist in de ochtend voordat je de dag in gaat. Volg zo goed als dat je kan je hart hierin. En laat zo goed als dat je kan eventuele gehechtheid op een bepaald antwoord los. Zo sta je meer open voor antwoorden die je (bewust of onbewust) niet verwacht.

Maak gebruik van het teamwork dat mogelijk is, ook buiten de fysieke realiteit. Daarmee help je én jezelf in deze uitdagende tijd, én je zet stappen in het creëren van de Nieuwe Aarde, waar multidimensionaliteit als vanzelf geleefd wordt.

En in deze tijd waarin het contrast steeds groter wordt en steeds meer mensen een zeer uitdagende periode ingaan, vergeet het jezelf niet te gunnen.

Het kan, het mag, en je doet de wereld een plezier als jij je hart open en je stroming vrij houdt.

Laat de schoonheid van de Nieuwe Aarde maar zien. Want daar ben je voor gekomen.

Dát is de kracht van lichtwerk.

Heb een magisch Nu,
Lamané, Donna en Pim Smit

 

Voor updates over Blogs, Channelings, Video's, Workshops, Retreats en Energy Updates, schrijf je in voor onze Nieuwsbrief.

 

De fijnste blogs van onze oude website zullen we af en toe hier op onze nieuwe website plaatsen. Dit is daar één van.