Next Level Workshop


Een nieuwe workshop.

 

We zijn op dit moment bezig met het neerzetten van een nieuwe workshop reeks. Het is een samenvoeging van vele eerdere workshops die we hebben gegeven, maar vanuit een nieuwe energie en op een nieuwe locatie.

 

Wat gaan we doen?

 

Er gaan een aantal vaste onderdelen in de workshop komen. Zo is er altijd een channeling van Lamané, en gaan we sessies doen voor de groep. Dat betekent dat er in een aantal sessies steeds één iemand naar voren komt en met ons de diepte in gaat. Dat zal gaan over een vraag of onderwerp waar degene die de sessie met ons gaat doen graag verdieping in wil vinden. De workshops worden altijd neergezet vanuit een veld dat voortkomt uit samenwerking met tal van gidsen, en we gaan altijd bezig met Nieuwe Aarde creatie.

 

Dat doen we vanuit openheid naar wat er is. Zowel openheid naar het hoogste licht en al onze talenten die meer gezien en geleefd willen worden, als openheid voor onze eigen schaduw en het duister dat een rol speelt in bepaalde zaken die op dit moment voor steeds meer mensen zichtbaar worden.

 

Voor wie is deze workshop?

 

Deze workshop is voor jou als je een volgende stap wil zetten in jezelf. Als je een pioniersrol voelt, en je bereid bent om naar binnen te gaan om die rol meer te gaan leven. Deze workshop is voor jou als je een bepaalde spirituele basis hebt opgedaan, en vanuit speelsheid en liefde voor het leven meer wil ontdekken van je eigen potentie.

 

We kijken samen naar wat er gezien wil worden, ook als dat soms even pittig is. Maar we doen dit vanuit besef van het spel, en omringt met humor die bijdraagt aan het creëren van een prachtige verbinding tussen de deelnemers.

Meer info over deze workshop delen we in onze Nieuwsbrief.

Ervaringen van mensen die bij eerdere workshops van ons zijn geweest:

 

Jack:

"Wat een mooie, duidelijke en in simpele taal, verwoording van thema's die in ieders leven spelen, en waar het leven over gaat. Helderheid, humor en openheid zijn woorden die me binnenkomen als ik deze workshop moet verwoorden."

 

Rik:

"Jezelf een heerlijke verfrissende ochtend geven, vol met stimulerende ervaringen."

 

Anne:

"Ga deelnemen aan deze workshop en je zult ervaren dat je vanaf dat moment, anders, vreugdevoller in het leven staat. Dat het leven 'lichter' is dan je lang dacht. Pim geeft je prachtige inzichten waardoor je leven rijker wordt. En ook na meerdere workshops gevolgd te hebben blijft dit een vernieuwende ervaring."

 

Marike:

"Inspirerende workshop, die je inzichten geeft voor je levenspad, over wie jij bent."

 

Hanna:

"Een fijne ervaring, helend, helpend. Positief en met humor gebracht. Héél bijzonder. Niet zo goed in een paar zinnen te omschrijven. Als je een ja voelt, doen! 

 

Hennie:

"Soms is het moeilijk om de stap tee zetten. Ga! Het opent deuren, is niet eng. De metafoor van het puzzelstuk is duidelijk. Pim weet op een fijne, toegankelijke manier dingen over te brengen. Fijn ook om te zien en horen waar anderen mee worstelen. Je staat niet alleen."

 

Surjati:

"Pim en Lamané vertellen je eigenlijk wat je diep in je hart allang weet. Ze reiken je aan wat je precies op dat moment nodig hebt. Ook de sessies met anderen sluiten altijd naadloos aan op mijn eigen vragen. Kom het gewoon ervaren!"