Toen je Vrij was.

Gepubliceerd op 8 maart 2024 om 05:59

Weet je nog? Toen je vloog? Met vleugels die zich vormden in de lucht, uitgestrekt en vol passie van de vlucht. Het was de tijd die bestond zonder de fysieke wereld, voordat je jouw huidige lijf betrad. Je was één en al bezieling, en klaar voor een aards avontuur.

Weet je nog hoe dat voelde? Gaan, zonder rem.  Zonder beperking. Het was voelen, willen, en het was er al. Geen vertragingen, geen keten aan je been. Waar je heen ging had jouw stem.

 

En toen werd alles anders.

Je koos voor de fysieke wereld. Met ego en beklemmingen. Met zelfgekozen onwetendheid. Met ruis op de lijn naar de dieptes in jezelf. Spartelend en roepend in het niets viel je voor de verleiding van de tijdelijke waarheid van de pijn. Omdat dit precies de bedoeling was.

Ook al dacht je van niet. Je wist nog niet dat de oplossing lag in het niet weten. Of in het niet nodig hebben van het weten.

De oplossing lag in het omarmen van de leegte in jezelf.

Een volgende stap.

Ben je er klaar voor? Voel je de warmte in de kou? Zie je het licht in het duister? Zie je de spiegel, de altijd eerlijke spiegel?

Een volgende stap is niet een optie. Het is het enige mogelijke gevolg van de ervaring die wij 'leven' noemen. Een volgende stap is een garantie van het bestaan.

En jij bepaalt hoe die stap er uit ziet.

Geef het maar kleur. 

Dus geef die stap maar kleur. Geef die stap maar inhoud. Ga rond in jezelf en voel maar wat je mee wil geven met die stap. Wat wil jij creëren?

Waar wil je staan? Waar wil je heen kunnen gaan? Wat zijn je dromen, en wat houdt je tegen? Mag het klein zijn, of juist heel groot? Mag je iets doorbreken van jezelf? Mag je ontvangen in al jouw geven?

Geef het maar kleur.

 

Een nieuwe vrijheid.

Er ligt een cadeau voor je klaar. Het is nieuw én oud tegelijkertijd. En eigenlijk is het iets ouds dat je opnieuw gaat leven. Het is oude vrijheid die geboren wordt in een wereld waar je leeft in de illusies van beperkingen. En die wereld vraagt jou om haar te helpen met het doorbreken van oude patronen.

Luister maar.

Luister maar naar de stem diep van binnen. Hoor het zachte roepen van je ware zelf. Herinner je jouw vleugels en heb de moed om ze te spreiden. De afgrond naar de leegte is niet spannend meer als je vertrouwt op je eigen vleugels. En als je de leegte eenmaal in gesprongen bent, dan hoef je niets meer te zijn.

En dan kun je alles worden.

Kun je voelen hoe vrij je was? Als ziel, dartelend in wolken van liefde? Kun je het moment herinneren, het moment voordat je het aardse instapte?

En nu ben je hier. 

Op een punt in je leven dat je overal herinnerd wordt aan de vrijheid die je ooit had. Door momenten van geluk die voortkomen uit de ervaring van vrijheid. Door momenten van pijn door de ervaring van systemen die jouw vrijheid willen afpakken.

Alles is er om jou te helpen.

Geef het de waarde die jij verdient. Laat het je helpen. Laat het je ondersteunen in het creëren van meer vrijheid. En vraag je af wat je nodig hebt.

Heb je meer vertrouwen nodig?
Heb je meer gelijkgestemde mensen nodig?
Heb je meer geld nodig?
Heb je meer tijd nodig?
Heb je meer doorzettingsvermogen nodig?

Ontvang het maar. In directe zin, of ontvang de mogelijkheden die op je pad komen die jou helpen in het realiseren van jouw verlangen.

Neem de signalen waar. Ze zijn er. In overvloed. Er zijn tal van gidsen die jou helpen op jouw unieke pad. Vind de rust in jezelf, en je gaat nog veel meer signalen waarnemen.

Durf te springen.

En dan is het aan jou wat je er mee doet. Soms moet je iets gewoon gaan doen. Gaan handelen. In actie komen. Begrijpen dat actie een belangrijke taal is in de fysieke wereld. Het niet erg vinden dat je iets heel spannend vindt. De prikkels opzoeken en het leven nog meer gaan leven.

Weet je nog, toen je vrij was? Voordat je in het aardse landde?

En nu ben je hier. En is het aan jou om die onbegrensde vrijheid óók in deze wereld te gaan leven.

Ga geloven wat er mogelijk is, en je gaat het zien. Dat is geen belofte van ons. Dat is gewoon hoe het leven werkt.

Mooi hè? 

Heb een magisch Nu,

Lamané, Donna en Pim Smit

 

Voor updates over Blogs, Channelings, Video's, Workshops, Retreats en Energy Updates, schrijf je in voor onze Nieuwsbrief.

 

De fijnste blogs van onze oude website zullen we af en toe hier op onze nieuwe website plaatsen. Dit is daar één van.